Reacties van leerlingen

Henk Heineke “Ik stel er prijs op een ieder te laten weten dat Ad mij geweldig heeft bijgestaan in mijn muzikale ontwikkeling op de altsax. Buitengewoon relaxed en kundig en enthousiasmerend!

Ik kan zijn begeleiding iedereen van harte aanbevelen.

Carol v W “Ad weet steeds op inspirerende wijze het ongrijpbare proces van improvisatie met concrete stapjes, voorbeelden en oefeningen handen en voeten te geven voor zijn leerlingen”.

Maarten vL.:” De lessen van Ad zijn elke keer weer een positieve belevenis, doordat hij de hele les geconcentreerd is, en gefocust op waar je op dat moment mee bezig bent. Hij weet je daardoor elke keer weer uit te dagen om het beste uit jezelf te halen.
Middels directe, heldere feedback, geeft hij praktische aanwijzingen waar je meteen wat mee kan. Hij gaat uit van je eigen niveau en stimuleert je vanuit dat niveau net een stapje verder te gaan.
Door zijn drive, passie, humor en betrokkenheid is elke les weer een stimulans”.

Kim vd M:”Ad is een kundige, vriendelijke en bevlogen docent en een steengoede saxofonist. Zijn lessen zijn inspirerend en op maat. En het jaarlijkse optreden voor alle leerlingen een bijzonder leuke ervaring!”.

Ilse K.:”Het enthousiasme waarmee Ad les geeft werkt aanstekelijk. De lessen zijn afwisselend en leuk, en altijd afgestemd op je eigen muziek smaak of dingen die je zelf graag wil leren. Zo zoeken we bijvoorbeeld regelmatig samen een nummer uit, dat we dan op gehoor na gaan spelen. Ik speel pas één jaar en heb onwijs veel plezier in het oefenen en lessen, en kom altijd met nieuwe motivatie bij de lessen vandaan. Ik zou de lessen bij Ad dan ook iedereen aanraden die geïnteresseerd is om saxofoon te leren spelen!”.

Barend E:”Bij Ad leer je niet alleen technisch hoe je saxofoon moet spelen; hij is ook een klankexpert. Hij weet hoe het instrument kan klinken omdat hij alle mogelijkheden van het instrument kent. Op die manier leer je ook je eigen stijl en geluid ontwikkelen. De lessen zijn altijd erg nuttig -ook als je je een keer niet zo goed voorbereid hebt- want je kunt er altijd iets wel iets nieuwes uit halen om direct in je eigen spel toe te passen”.

Eric v D:”Ad is een meester in het motiveren en enthousiasmeren van iemand. Door zijn creativiteit is elke les weer anders en is het nooit saai of vervelend. Hij weet moeilijke passages in de muziek zodanig op te delen en te isoleren dat elk loopje eenvoudig wordt. Na elke les ga ik weer met een glimlach naar huis en wil het liefst direct beginnen met oefenen. Kortom heerlijk om van Ad les te hebben.”

Leonique S.:Ad is een zeer ervaren, betrokken en veelzijdig docent en kan daardoor effectief helpen met knelpunten waar je als leerling tegenaan loopt in je spel of met theoretische onduidelijkheden in muziek.Hij is bevlogen met zijn vak als docent en is daarnaast erg actief op het podium waardoor hij ook op dat vlak goed advies kan geven. Afgelopen jaren heb ik zelf veel geleerd van de lessen van Ad naast mijn studie Jazz/pop aan de Schumann Akademie en de praktische vakken aan het conservatorium. Ik heb veel tips gekregen die mij geholpen hebben om mij verder te ontwikkelen tot een betere saxofonist.

Op zoek naar saxofoon of improvisatieles?
Dan ben je hier op het goede adres. Neem eens een proefles.